Over de dienst

Calamiteitenonderzoek

Tijdens het proces gaan we niet op zoek naar de schuldvraag. We zoeken naar oorzaken vanuit vier perspectieven: vanuit de organisatie, vanuit de medewerker, de cliënt en vanuit ketenpartners.

Calamiteitenonderzoek vraagt veel van alle betrokkenen. Tijdens het proces gaan we niet op zoek naar de schuldvraag. We zoeken naar oorzaken vanuit vier perspectieven: vanuit de organisatie, vanuit de medewerker, de cliënt en vanuit ketenpartners. Door een totaalbeeld te maken van de situatie voorafgaand aan de calamiteit kunnen de juiste verbetermaatregelen geformuleerd worden. De onderzoeken zijn gebaseerd op de PRISMA methode.

Wij hebben veel ervaring met het uitvoeren van calamiteitenonderzoek. Onze rapportages worden door toezichthouders beschreven als gedegen en zorgvuldig. Onze commissie bestaat uit een ervaren onderzoeker en inhoudsdeskundigen zoals hulpverleners.

Na uw aanvraag nemen we contact met u op en sturen u uitgebreide informatie over de werkwijze bij calamiteitenonderzoek.

De kosten variëren van € 2500,- excl. BTW t/m € 4500,- excl. BTW. Wij stemmen altijd een totaalbedrag met u af in een offerte, zodat u achteraf niet te maken krijgt met hoge kosten waar u niet op gerekend had.

In het kort

Onze onderzoeken zijn gedegen en zorgvuldig. Onze commissie bestaat ook uit inhoudsdeskundigen zoals hulpverleners.

Stel een vraag