Over de dienst

Inwerkprogramma op maat

Onze aandachtsfunctionarissen komen zelf ook als zorgverlener uit het veld

Het inwerkprogramma is een belangrijk proces binnen de organisatie. Ter ondersteuning maken we inwerkprogramma’s op maat. Enerzijds voegen we op basis van uw wensen informatie over uw organisatie toe en daarnaast is er standaard informatie opgenomen over wettelijke kaders, beroepscodes en andere professionele standaarden. Dit is afhankelijk van uw zorgaanbod en doelgroep.

Nieuwe medewerkers krijgen een inlog nadat u de medewerker heeft aangemeld binnen ons platform. De medewerker ontvangt na de afronding een certificaat voor de inwerkperiode. Het geeft u ook informatie over de benodigde en gewenste deskundigheidsbevordering.

Voor inwerkprogramma’s van het SKJ kunnen we specifieke modules toevoegen. U kunt accreditatie aanvragen voor het inwerkprogramma bij het SKJ. Daar kunnen wij u ook bij ondersteunen. De competentieclusters worden op basis van uw wensen toegevoegd:

  • Competentiecluster 1 – Ondersteunen bij regievoeren
  • Competentiecluster 2 – Samenwerken met de jeugdige en gezin
  • Competentiecluster 3 – Versterken van het netwerk
  • Competentiecluster 4 – Interdisciplinair samenwerken met en rond de jeugdige / gezin / netwerk
  • Competentiecluster 5 – Regie (deels en tijdelijk) overnemen van de jeugdige / gezin
  • Specifieke methodieken en interventies

Wij leveren u een standaard draaiboek waarbij we de algemene informatie al ingevuld hebben. U kunt het draaiboek verder invullen met organisatiespecifieke informatie.

Er zijn standaard kosten verbonden aan de inrichting. Dit bedraagt eenmalig € 1995,- excl. BTW. Per jaar (vanaf het tweede jaar) betaalt u € 695,- excl. BTW per jaar en € 60,- excl. BTW per medewerker.

In het kort

Voor inwerkprogramma’s van het SKJ kunnen we specifieke modules toevoegen. U kunt accreditatie aanvragen voor het inwerkprogramma bij het SKJ.

Stel een vraag