Over de dienst

Juridische dienstverlening

Onze team bestaat uit juristen, maar ook hulpverleners zoals een orthopedagoog, gezinsvoogd en sociaal pedagogische hulpverlener

Onze juristen kennen de praktijk en hebben zelf in de zorg gewerkt of er veel te maken. Ze staan als een partner naast u om ingewikkelde situaties op te lossen, maar ook om u te helpen om bepaalde processen op orde te maken, zoals het maken van arbeidsovereenkomsten.

Jurist gezondheidszorg
Onze juristen kennen alle geldende wettelijke kaders en ondersteunen u bij juridische kwesties die zorggerelateerd zijn. U kunt denken aan ondersteuning bij conflicten, (tuchtrecht-)klachten en geschillen in de jeugdsector met samenwerkingspartners of aanwezigheid tijdens calamiteitenonderzoek door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd of toezichthoudende ambtenaren.

Jeugdjurist
Ons team van jeugdjuristen ondersteunen organisaties en hulpverleners bij (tucht)klachten, geschillen en calamiteiten. Ons team jeugdjuristen bestaat uit advocaten met kennis van familierecht, jurist zorg, jurist arbo, een gezinsvoogd, een orthopedagoog en pedagogisch werkers.

  • Uurtarief € 125,- excl. BTW – Ondersteuning bij (tuchtrecht-)klachten, calamiteitenonderzoek of andere juridische kwesties
  • Standaard prijs € 395,- excl. BTW Arbeidsovereenkomst / ZZP
  • Standaard prijs € 595,- excl. BTW Contract hoofdaannemer / onderaannemer

In het kort

Ons team van jeugdjuristen ondersteunen organisaties en hulpverleners bij (tuchtrecht-)klachten, geschillen en calamiteiten.

Stel een vraag